Looking For Anything Specific?

Μονοκαρυα Ευβοιασ - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... / Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά.

Μονοκαρυα Ευβοιασ - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... / Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά.. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία.

Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. «λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους.

Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω.

«στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Ανεξέλεγκτη η φωτιά, διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών όλο και πιο κοντά στην ιστιαία. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. Παρά το ότι στη β. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Ανεξέλεγκτη η φωτιά, διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών όλο και πιο κοντά στην ιστιαία. Για να δεις το βίντεο.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
«στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Παρά το ότι στη β. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160. Για να δεις το βίντεο. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα.

Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα.

Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ανεξέλεγκτη η φωτιά, διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών όλο και πιο κοντά στην ιστιαία. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας.

Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι εκκλήσεις κατοίκων και. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στην εύβοια με το πύρινο μέτωπο να μαίνεται σε ροβιές, μουρτιά, κεχριές και λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των πολιτών με πλωτά μέσα, ενώ στις φλόγες. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
«λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. Για να δεις το βίντεο. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι εκκλήσεις κατοίκων και. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο.

Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι εκκλήσεις κατοίκων και. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Μονοκαρυά, οικισμός (υψόμ.180 μ.) του νομού εύβοιας. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια.

Posting Komentar

0 Komentar